VriendinnenprojektVandaag met een vriendin van mij een roos 3019 gemaakt.
Ze had nog nooit achter een machine gezeten en wilde graag voor een schattig meisje van 1 jaar een jurkje naaien. Het is echt een snoepje geworden. Hierboven zie je de foto's en Sandra druk aan het werk! Je kunt de foto's nog vergroten door erop te klikken.
 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

7 Response to "Vriendinnenprojekt"

 1. Mirella says:
  12 juni 2010 om 14:07
  Deze reactie is verwijderd door de auteur.
 2. Mirella says:
  12 juni 2010 om 14:09

  wauw wat een natuur talent zeg !!! De jurk is echt super mooi geworden, wat een geweldige stof en versiiering !!

 3. d'Boederie says:
  12 juni 2010 om 14:42

  Enig!!Maar onder leiding van jou komt het altijd goed toch!Moet je vriendin vaker gaan doen!!

 4. A Colourful Life says:
  12 juni 2010 om 16:55

  Het grappige is als ik jullie reacties zo lees dat ze zelf vond dat het niet goed genoeg ging. Ik vond ook dat het heel goed ging. Ik heb als voorbeeld het beleg van het achter en voorpand....het voorpand gedaan. En zij deed het achterpand net zo netjes. De bandjes hebben we ook elk 1 gedaan. Zij heeft alles geknipt en ik heb een beetje geholpen met spelden maar bijna niet. Ze heeft het sierbandje zelf helemaal gedaan, alle stukken zelf gelokt. Maar wel steeds deed ik 1-tje voor. Dus die is voor mijn rekening.
  We kwamen op het eind iets in tijdnood. Maar de jurk was al af. Dus het borduurtje heb ik toen vastgestikt. Nou ja dat moest even. Ze zei tegen mij...jij hebt 60 procent van de jurk gedaan. Dat is echt niet waar. En ze pikte alles gelijk op. Ze was heel precies en heel geconcentreerd. Ik heb minimaal dingen gedaan vind ik. En vooral voor een eerste keer. Maar misschien heeft ze zelf niet zo goed in de gaten hoe snel ze het leerde en dat dat niet altijd zo is bij mensen. Dus please tell her!!

 5. A Colourful Life says:
  12 juni 2010 om 16:58

  Oh vergeten maar ze heeft ook zelf het patroon getekend.

 6. A Colourful Life says:
  12 juni 2010 om 17:07

  En we hebben 4 uur aan de jurk gezeten met keuze van stoffen en alle bandjes, tekenen en pauzes erbij. Ik weet dat roos 3019 een snel model is...maar we hebben het al met al genomen toch wel snel gedaan. Razendsnel eigenlijk alles in acht genomen.

 7. Collie-Collie says:
  13 juni 2010 om 08:23

  Hardstikke leuk geworden!

  Ik lees daarnet je eigen reactie over hoe je het samen hebt gedaan. En je doet het eigenlijk net zoals ik het ook doe bij de meiden. Voordoen en dan nemen ze het over! En de volgende keer gaat het weer een stukje makkelijker. En neem de tijd, want dan krijg je prachtresultaat!

  Nou je vriendin mag trots zijn hoor op haar eerste creatie!!

  Groetjes, Collie