Het heerlijke verblijf van de konijnen


De konijnen genieten enorm van hun verblijf.  Elke dag mogen ze zolang wij er zijn in de ren. Het gele hokje daar zitten papierpropjes in wat ze erg leuk vinden om doorheen te dartelen. Het is geweldig om ze zo heerlijk te zien genieten. Ze rennen en rollen door het zand en gras. Ze kunnen languit liggen ook haha. Erg geinig gezicht. Ik heb inmiddels 3 rennen aan elkaar gekoppeld voor hen.

Sterre kan ook in het hok en dan gaat ze het binnenhok vegen of eten geven. En sinds gisteren hebben ze ook nog een tunnel. Die staat alleen nog niet op de foto!

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

8 Response to "Het heerlijke verblijf van de konijnen"

 1. Anoniem Says:
  23 juni 2010 om 10:16

  Dat is geen konijnenverblijf maar een konijnenparadijs!!

 2. Collie-Collie says:
  23 juni 2010 om 11:15

  Dat is geen konijnenverblijf maar een konijnenlandgoed met bijgebouw!! Inclusief onderaardse gangen... hahaha!!

  Heerlijk voor ze.

  Groetjes, Collie

 3. Sandra says:
  23 juni 2010 om 12:36

  Ooh wat een heerlijke konijnenren! Wat zullen ze daar genieten...! Ons konijn heeft ook een grote ren. Het binnenhok staat in de schuur en door een luikje kan ie naar buiten. Leuk om te zien en toch veel beter dan zo'n minuscuul hok!

  Groetjes, Sandra

 4. Fiedelientje says:
  23 juni 2010 om 13:56

  wat een mooi verblijf, het lijkt wel een 5 sterren hotel voor de konijnen. Wij zoeken nog een goed huis voor onze bruine langoor. Het is een schatje, maar krijgt hier helaas te weinig aandacht. Interesse ? ;-)

  gr Claudette

 5. A Colourful Life says:
  23 juni 2010 om 14:08

  @fiedelientje
  Ik ben begonnen om 2 konijnen te kopen in april. 2 broertjes. Ik heb toen een binnenhok gekocht en het gele buitenhok. Ik wist niet beter dan dat zoiets voor konijnen geschikt was. Dat bleek al snel niet het geval. Zodoende is inmiddels de uitbereiding daar. Nu zit ik nog met het feit dat de 2 broertjes in de konijnenpuberteit gaan komen. Dan kunnen ze dus gaan vechten tot soms wat ik me heb laten vertellen bloedens of de dood toe. Deze mannetjes gaan dus gecastreerd worden om dit te voorkomen. Nu nog even niet omdat het de komende weken nog lekker weer is en ze gaan nog erg goed met elkaar. Als ze de operatie hebben gehad mogen vanwege de wonden niet meer in de ren door zand endergelijke...graven etc ivm infectie.

  Ik ben tevens nog steeds even aan het kijken hoe ik het ga doen als we op vakantie gaan in de komende jaren. In een opvang waar ze allebei apart zitten in een klein hok zou ik niet oke vinden. Kortom zorgen genoeg momenteel voor deze 2.

  Een derde konijn erbij geeft wat koppelingsmethoden en meer ruimte die ze nodig hebben.
  De ren die je net zag is al 1 derde van mijn tuin. Echt als ik de ruimte en mogelijkheden had was het prima. Maar dat gaat helaas niet. Ook kwa kosten kan ik met de 2 konijnen en verzekering zeker stellen dat ik er ECHT voor kan zorgen.

  Ik hoop dat je een lief baasje kan vinden. Ga anders eens kijken bij het forum bunnybunch. Daar zijn eem heleboel konijnenliefhebbers met grote hokken. Wellicht kun je daar iemand vinden. Ik zou daar gewoon voor gaan. Op bunnybunch.nl kun je dat vinden.

  Ik kan me voorstellen dat je een goed plekje voor je konijn wil;-)

 6. plukdedagsandra says:
  24 juni 2010 om 10:24

  Wow. Dat is geen hok meer, maar een attractiepark voor konijntjes. Geweldig.

 7. rrj says:
  22 juli 2010 om 09:09

  Nice cage for rabbit & attractive.
  RR

 8. kamielandodille@hotmail.com says:
  19 augustus 2010 om 13:07

  Mooi!
  Die papierpropjes ga ik ook eens proberen!