Mijn slaapkamer kwijt ;-(Ik ben mijn slaapkamer kwijt haha. Sterre wilde mijn kamer. Nu kwam dat wel goed uit aangezien mijn kamer eigenlijk veel praktischer is voor Sterre. De kamer is veel stiller en met een witte vloer wat beter bij haar spulletjes past. Ook had ik een hemnes bedbank die Sterre erg leuk vind en zij moet uiteindelijk toch een eenpersoonsbed. Dus ben ik aan de slag gegaan it weekend om de boel om te gooien en in ieder geval haar kamer klaar te hebben. Ik heb wat kussentjes gemaakt EN de plaid is klaar!!!! Eindelijk! Hij is wel gemaakt voor haar peuterbedje dus een beetje klein op dit bed haha. Maar ja deze ontwikkelingen met haar kamer had ik niet zien aankomen.Verder ligt hier nog 6 meter blauwe pipstof voor gordijnen voor haar, maar haar oude gordijnen stonden prachtig, dus ik ga denk ik van de pipstof dekbedhoezen maken. Haar bankje heb ik bekleed met een dikke soort canvasachtige stof met rozen erop.

Ik heb verduisteringsgordijnen gemaakt voor Sterre voor achter haar gordijnen. Daar ben ik erg blij mee. Haar kamer was altijd heel erg licht in de zomer.

Dus nu op naar mijn kamer. Ik heb gisteren een nieuw bed gekocht en begin februari komt er een kledingkast bij. Mijn oude kledingkast laat ik in Sterre haar kamer staan, want zij heeft aan haar blauwe kast niet genoeg. Dus kan daar dan weer speelgoed in. Nu kan ik dus gaan schilderen en gordijnen maken voor mezelf als de stof binnen is. 

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

7 Response to "Mijn slaapkamer kwijt ;-("

 1. Marion - Mallofaktur says:
  18 januari 2010 om 01:41

  Wow, tolle Sachen!!! Und DAS BETT steht auch bald bei uns im Kinderzimmer!!!

  GGLG MArion

 2. Collie-Collie says:
  18 januari 2010 om 01:45

  Wat een supergezellige kamer heeft Sterre zo gekregen!! En wat een vrolijke kussens, plaid en bankje!! Ik denk dat ze er wel heel erg blij mee is!

  Groetjes, Collie

 3. plukdedagsandra says:
  18 januari 2010 om 05:27

  Wij hebben net hetzelfde bed.

  Mooie kleurtjes allemaal.

 4. lenteroos says:
  18 januari 2010 om 09:43

  Waanzinnig leuke kleurtjes, kamer ziet er heel geslaagd uit!
  Groetjes,
  Anneke.

 5. Alice says:
  20 januari 2010 om 03:23

  Supermooi ziet het eruit! Zowiezo alles op je blog krijg ik zo'n 'wauw' gevoel :). Ben zelf net voor het eerst begonnen aan een boxkleed. Dat loopt nog niet helemaal soepel. Ik zit vooral nu met het biasband wat eromheen moet (waar voor en achterpand elkaar raken) ... alleen ik heb geen idee hoe dit aan te pakken. Beetje brutaal van me, maar misschien zou je me kunnen mailen hoe jij het hebt gedaan?? Alvast heel erg bedankt !
  groetjes,
  Alice
  alice.enzo@chello.nl

 6. Mimi says:
  23 januari 2010 om 10:55

  Wat maak je een prachtige dingen!

  Je hebt er een fan bij!

 7. Anoniem Says:
  3 februari 2012 om 10:14

  okeeey wel luk ik krijg ook die bed vandaag op 3 febrauri 2012