Vorderingen huis


Poeh he 9 dagen achter elkaar klussen...
Dat is niet niks. Ik kan geen behang meer zien in ieder geval. Dat plakkerige gedoe. Dan liever verfen of laminaat leggen. De kamers boven zijn inmiddels voorzien van laminaat en op 6 behangbanen na zijn de muren ook klaar.
De plinten liggen nog opgestapeld langs de wand.

Beneden zijn de wanden van de woonkamer ook klaar. Plafond ook helemaal opnieuw gedaan. (48 m2 halleluja....pfff) Maar helaas hebben de vorige bewoners katten gehad en zit de lucht in het beton van de vloer op de benedenverdieping. Boven gelukkig niet.
Als je dan de 13e van juni wil verhuizen en de woningbouw schiet niet op met het reinigen en kan niet garanderen dat het voor de 13e gaat gebeuren kan je wel ontploffen. Het laminaat in de woonkamer moet wachten tot de geur verwijderd is.........
Ik heb nu omdat ik van de woningbouw kwa snelheid niet op aan kan (Ze doen wel veel en goed maar het duurt even....) zelf ecodeur besteld. Dat wil ik de komende 3 dagen 3 avonden in de vloer spuiten om de boel te neutraliseren for ever zal ik maar zeggen.
Ik hoop dat dat goed gaat en ik zondag het laminaat kan gaan leggen.

Dan moet ALLES nog ingepakt worden van mijn oude woning. Nou ja alles...
Er staan al veel dozen, maar die zijn niet perfect gerangschikt en er zitten geen stickeres op met hoe en wat etc. Die had ik een half jaar geleden al ingepakt. Nu alles nog wat we altijd gebruiken....

Ik kom 20/30 dozen te kort ook nog!! Vandaag wezen speuren...maar zo duur. Ik moet daar nog even iets mee als ik tijd heb anders heb ik volgende week echt een probleem!

De schutting was ook een hele toer. de tuin is compleet open aan de achterkant. Daar moet echt een schutting...maar om die te regelen...(Uberhaupt iemand die je kan helpen op die afdeling. Man oh man.) Die is nu nog niet geregeld maar ik heb wel een idee nu hoe ik dat weer anders ga oplossen.
Of ik er allemaal tijd voor heb?

Sterre logeerd bij opa en oma en zie ik maar af en toe momenteel.
En dan nog...ben zo blij als ik er zie...maar ik ben zo ontieglijk druk dat ik me er niet op kan storten.

Nog even doorbijten en de eindjes aan elkaar knopen!
We zijn maar met een select clubje hulptroepen ook die geweldig helpen en keihard werken, maar nu komen we toch nog in de stress door de kattenlucht stom genoeg. En dat terwijl we zo bezig waren om alles op tijd (Binnen 19 dagen!!!) klaar te krijgen :-(

Ik ben gebroken maar ik moet echt nog even door..... Tot aan de verhuizing heb ik indien goede dagen geplanned nog hulp met laminaat leggen. Dozen inpakken met hulp word al vrij lastig want dat zou dan zaterdag moeten en dan komt het slecht uit voor mij om in de oude woning te zijn ivm de kattenlucht bestrijden in het nieuwe huis en de voorbereiding voor zondag laminaat leggen. Ik heb zelf geen rijbewijs en auto dus ook daarin ben ik heel afhankelijk van anderen momenteel. Het is echt allemaal passen en meten.....
Op 15 juni wordt mijn internet overgezet naar mijn nieuwe adres en is de verhuizing achter de rug.
Ik verlang echt naar die dag!!!! ;-)
Maar ik hoop dat die dag ok is en dat we dan goed zitten!
 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

5 Response to "Vorderingen huis"

 1. Judith says:
  4 juni 2009 om 01:29

  Wat een werk zeg! Kan me goed voorstellen dat je het zat bent. Ik hoop dat je de "kattenlucht" snel kwijt bent. Succes verder! Petje af hoor, al dat werk in een paar dagen.

  Groetjes Judith

 2. Collie-Collie says:
  4 juni 2009 om 03:59

  Goeie grutjes, je hebt een klus te pakken van hier tot Tokio. Maar als alles klaar is en je lekker op je bank zit met een kopje thee, en je dochtertje zit lekker te spelen met haar spulletjes. Dan voel je je misschien wel moe, maar wel heel erg voldaan. Je hebt het allemaal zelf gedaan (natuurlijk met hulp her en der) dus je mag al beginnen met een paar pluimen op je hoed te zetten en dan elke dag eentje erbij tot je op die bank zit!

  Qua dozen: bij de supermarkten kan je altijd vragen of ze bananendozen voor je apart willen houden. Je moet alleen in de bodem een stukje karton leggen, maar die dozen zijn oersterk!

  Nou ik denk aan je en duim voor je dat zaterdag die kattenlucht-toestanden opgelost zijn en je lekker aan je vloer kan beginnen. Want dan schiet het alweer een heel eind op.

  Heel veel succes met het mooi en gezellig maken van je huis!

  Groetjes, Collie

 3. Doekedoeke says:
  5 juni 2009 om 02:35

  Ik wil je even heel erg veel succes wensen! Wat een werk!!
  Ik hoop dat je binnen korte tijd lekker kunt genieten met je mooie meisje!!!!
  Lieve groetjes, Chantal

 4. ArtyMel says:
  5 juni 2009 om 07:45

  Verhuizing is niet niets. Ik wil je ook heel veel succes wensen en ik hoop dat je snel weer kan genieten van alles om je heen.
  Groetjes ArtyMel

 5. A Colourful Life says:
  11 juni 2009 om 09:45

  Bedankt voor jullie lieve berichtjes en steun.
  Het laminaat ligt er inmiddels al in en ik ben nu in mijn oude huis weer bezig.
  De kattenlucht is gelukkig weg door de ecodor. Ik heb me helemaal suf gespoten. Zelfs toen het al weg was om maar het zekere voor het onzekere te nemen.
  De laatste loodjes nu nog en dan is het gedaan.
  Vanaf volgende week donderdag heb ik WEEKEND!!!!!!