Ik ben al weer helemaal gesetteld ondanks de dingen die nog moeten gebeuren.
Ik ben helemaal blij!!
Volgende week zet ik de machines hupsakee weer op de tafel, want er komen nieuwe stoffen aan en er moet nu wat gebeuren.
Ik hoop dat ik het nog niet verleerd ben haha.
Alles van de naaispullen staat nog wel in dozen, dus ik moet wel even de goede dozen ertussenuit speuren met naaibijnodigdheden.
Ik heb in Lelystad nog geen winkel ontdekt met spulletjes zoals garen en naalden en patroonpapier en dergelijke. Dat zijn dingen die ik namelijk nooit online bestel meestal.
Dus een stekkie vinden waar dat zich hier bevind zou fijn zijn ;-)
Tips zijn welkom!!!

Van wat ik genaaid heb is de topper momenteel wel de jade-jas ( http://colourfullife.wordpress.com/2008/07/18/stippen-jade-fm-met-onderwaterborduurtjes/ )voor de lente van katoen gevoerd met fleece. Wat een lol hebben we van die jas zeg. Punt 1 omdat hij kwa dikte steeds zo vreselijk handig is. Niet te dik en niet te dun, niet te warm en niet te koud. En punt 2 omdat de complimenten die we krijgen aan de lopende band ook niet normaal meer zijn. Ik had die vorig jaar gemaakt, maar toen was hij nog veel te groot. Dit jaar past hij perfect en we hebben er superveel plezier van.
Datzelfde concept ga ik zeker nog eens maken.

In mijn nieuwe woonplaats zijn ze zowiezo wat complimenteuzer over de kleertjes. Ook wat meer aanspreekbaar. In Almere was er toch wat meer ieder voor zich klimaat naar mijn mening. Hier is het veel meer open. Ik hou daar wel van! Dat is erg gezellig.

De woning bevalt ook erg goed! Nu de tuin dus nog haha.
Vandaag is een vriendin van mij uit Almere langsgekomen en die heeft prachtige kado's meegebracht voor de tuin! Geweldig! Daar ga ik veel plezier van hebben ;)
Zelfs voor Sterre zat er een kinderhark bij het kado. Geen kleintje hoor...
Echt zo groot in verhouding als voor ons een grote hark. Met houten stok en wel kunstof harkgedeelte want anders wordt het een beetje gevaarlijk. En meer voor mij denk ik dan voor haar zelfs. Die kan met stokken zwaaien pfff.
Dan blijf je liever even uit de buurt.

Dus volgende week wil ik veel in de tuin gaan doen ook, en mijn slaapkamermeubels in elkaar zetten. De gordijnen van de woonkamer ophangen en de keukenkastjes ophangen en de machines hier op de tafel zien met als eindresultaat eind volgende week een leuk kledingstuk voor mijn Sterretje!!
 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

4 Response to " "

 1. Mariette says:
  20 juni 2009 om 22:46

  't Pandje (naaimachinewinkel) in Lelycentre verkoopt fournituren, op dinsdagochtend is het markt bij Lelycentre, daar staat ook een fourniturenkraam en een aantal stoffenkramen (niet echt heel leuke of nieuwe kinderstoffen helaas, als je geluk hebt wat oude collectie BK). Ik weet niet of er op de zaterdagmarkt in de Gordiaan momenteel nog een fourniturenkraam staat. En twee keer per jaar Stoffenbeurs bij Palazzo!
  Succes!

 2. Collie-Collie says:
  21 juni 2009 om 01:49

  Fijn, dat je al een beetje gesetteld bent! En je heb zo te zien er lekker veel zin in. Leuk dat je vriendin een verassing voor de tuin had mee genomen en een hark voor Sterre, hahaha, ik zie het al voor me, zij druk harken en jij op afstand voor de vervaarlijke stok!! hahaha.

  Ik heb trouwens daarnet gegoogled en als je "fournituren Lelystad" intikt krijg je een aardig lijstje met winkels.
  Veel succes met je tuin en met je speurtocht naar je naaispullen!!!

  Groetjes, Collie

 3. kronova, says:
  22 juni 2009 om 01:03

  plannen genoeg zo te zien.
  En het word deze week mooie weer om in de tuin te werken dus wens ik je veel plezier daarbij.

  en Succes met het zoeken naar nieuwe winkeltjes voor je naaispulletjes.
  Zodat je in de toekomst nog meer compimentjes kan ontvangen.

  groetjes Kronova

 4. Zita says:
  29 juni 2009 om 11:52

  Ook kun je band en garen halen bij de hobby/fournituren winkel boven de Aldi.
  En de Hema voor garen he ;). De naalden zijn bij 't pandje wel prijzig, betaal je bij giraffa minder (en geen verzendkosten, dacht ik).

  Groetjes, Zita