Ik ben weer online!Nadat ik bij een eerdere verhuizing ooit eens een half jaar heb moeten wachten op verbinding had ik de schrik daarvan nog een klein beetje in mijn achterzak. Je ziet zo'n zelfde scenario dan al vrij snel weer voor je. Bovendien is het nu niet alleen internet maar ook telefoon. (En die mis je het meeste in tijden van regelen)
Maar goed. Het internet is er nu vrij snel dus. (4 dagen offline)
En ik kan weer bellen buiten mijn mobiel!!!!!! Jippie!!!

Dank jullie allemaal voor jullie lieve berichten. Ik heb er veel steun aan gehad in tijden van verstand op nul en gaan. En zeker wil ik met name nog even Collie bedanken voor haar steeds weer lieve berichtjes die mij erg goed deden terwijl wij persoonlijk nog niet veel contact hebben gehad. Dank je wel daarvoor, ik vind dat heel bijzonder.

Verder hoop ik van het forum Inge en Hannie binnenkort te spreken in mijn nieuwe stek. Dat lijkt me echt geweldig! Tis nog niet spik en span hoor, maar jullie kijken daar wel doorheen toch? Verhuizen daar hebben jullie ook wel een stukje kaas van gegeten ;-)

Verder hoop ik alle oude contacten van het forum weer bij te spijkeren ook.
Het is voor mij al een tijdje heel rumourig geweest maar nu is er eindelijk weer wat stabiliteit. Dat is iets wat ik ook echt nodig heb...anders ben ik er niet zo. Dus ik kan ook door deze verhuizing weer meer mezelf zijn.
En ik ben graag weer volledig van de partij op het forum. Ik heb iedereen gemist ook.

Mijn naaiplek is overigens momenteel ook nog even stek voor alle dozen die nog niet uitgepakt zijn dus...
We zetten de machines als ik er aan toe ben gewoon wel weer even in de woonkamer neer haha.
Maar nu ben ik er nog even niet aan toe.
Als de tuin klaar is ben ik er MEEEEEER dan aan toe hihi.

Ik ga zo lekker slapen.
Ik heb jullie gemist!

Groetjes Esther
 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

3 Response to "Ik ben weer online!"

 1. Collie-Collie says:
  20 juni 2009 om 00:24

  Gelukkig dat je zo snel weer online bent. Dank je voor je compliment! Ik vind het altijd leuk om je blog te lezen en ik vind het ontzettend knap hoe je alles doet zo samen met je dochtertje. Ik hoop dat je naaikamertje snel weer leeg is en je weer mooie kleertjes kan gaan maken. Tuinse, het is gelukkig al een paar dagen super weer!

  En vooral héél véél plezier en geluk in je nieuwe woning samen met Sterre!

  Groetjes, Collie

 2. Inge says:
  20 juni 2009 om 02:21

  Fijn dat je lekker in je nieuwe huisje zit! Natuurlijk komen we binnenkort een bakkie doen, ik ben veel te nieuwsgierig om weg te blijven! En als je behoefte hebt aan een paar daagjes vakantie dan weet je dat je bij ons in de caravan terecht kunt he.
  Die dozen komen wel, gewoon iedere keer een beetje doen,lekker rustig aan nu!

  Groetjes, Inge

 3. Hannie says:
  20 juni 2009 om 07:28

  Heerlijk Esther dat je weer online bent en dat (bijna) alles weer gewoon is. Gelukkig dat je nu eindelijk op je eigen stek zit. Ik ga van de week even met Inge afspreken wanneer we komen...want we zijn nu wel heeeeeeel nieuwsgierig.

  groetjes Hannie