Waar staan die naaimachines toch?
Nou dus nog niks gemaakt op de machine...
Wel veel in huis en tuin gedaan maar.......
Nu moet ik toch echt eens aan de gang weer.
Maar ik ben er wel weer helemaal uit al een lange tijd.
Ideeen wel genoeg, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.
Eigenlijk heeft ze veel shirts nodig met korte mouw, maar daar heb ik nu dus net geen zin in. Ik heb zin in mooie jurken en rokjes zucht...
Het weer werkt ook niet mee. Het is veels te lekker om binnen te zitten ;-)
Nou nog maar even wachten dan tot de regen toeslaat!

Verder heb ik een idee voor een Xenia van tricot in zwart met witte stipjes (Klein). Ik wil daar knalroze paspelband bij gebruiken voor de bovenkant, die met een strik gemaakt word. Ik wil de boventop dan voeren met appelgroen. En het roze en appelgroen verder ook nog laten terugkomen in de jurk met een borduur en randje of iets dergelijks.

Een spierwitte redondo staat ook nog op de planning. Met aan de onderkant een biasbandje in een rood/wit ofwel donkerblauw/wit ruitje. Vrij simpel eigenlijk. En dan een top erop in de kleuren van het desbetreffende biasband. Plus misschien dan nog een legging.
Beetje gewoon, maar ik denk wel erg mooi.

En rokjes van drukke stoffen. En zeker nog een Feliz. Ik ga de allereerste Feliz binnenkort omtoveren tot een rok. We hebben hem gepast als rok en dat kon. Als jurk was hij al een tijdje te klein. Het is die allereerste die ik precies heb nagemaakt van Nancy kwa stoffen en bandjes.
http://colourfullife.wordpress.com/2008/06/24/feliz-van-nancy-zonder-knoop-nog/


En ik heb een grijsachtige stof met witte bloemen in kreuk waar ik dolgraag iets romantisch van wil maken. Hetzelfde geld voor mijn rode rozenstof.

Die t-shirts....mmmm tja...misschien maar kopen want daar heb ik niet echt veel zin in ;-P

Bovenstaand prachtige konijnenhok komt in de achtertuin ook volgende week.
Ik heb vandaag tegels uit de voortuin gehaald voor onder het hok. Waar ik de tegels weg heb gehaald heb ik een plantenbak gemaakt. De omheinig is nog wat lullig. Een stukje groen plastic hek met paaltjes, maar dat komt in de zomer wel weer goed. Even snel wat flansen noem ik dat altijd.

De konijnen zitten nog binnen en zijn inmiddels alweer 15 a 16 weken oud ongeveer. Mei komt eraan dus de tijd is perfect voor ze om naar buiten te verhuizen naar een wat groter hok.
Het hok is ook nog uit te breiden eventueel. Ze vinden het buiten geweldig heb ik al gemerkt in de ren, dus ik verwacht dat het een succes wordt!
Ze moeten met het hok op het oosten staan en dat kan geweldig in mijn tuin. De tuin zlf is op het zuiden en de zijkant op het oosten. Precies op de plek waar schaduw is midden op de dag. Voor hun goed...voor mij een wat koude plek om iets met planten of terras te doen.
Ik ben benieuwd hoe ze hun nieuwe huis vinden! Ik kijk er erg naar uit, want ze zitten nu binnen en dat vind ik erg zielig in zo'n klein hok. Maar goed dat moest even tot ze naar buiten konden.
Ze heten Knuffel en Kusje overigens. 2 broertjes van elkaar. Even afwachten wat de konijnenpuberteit gaat doen met ze. Ik hoop toch wel dat ze bij elkaar kunnen blijven, omdat dat de opzet was. Ik kan als het niet gaat ze laten castereren in de hoop dat het dan wel lukt. Dan worden ze weer wat rustiger ten opzichte van elkaar. Even afwachten...
Vooralsnog gaat het goed maar hebben ze beide ook een ander karakter. Wie nu echt de baas is weet ik niet precies. Ik denk de zwarte die knuffel heet.
Ik kom er later nog op terug als de "tijden" aanbreken...... (juni-augustus)

Groetjes Esther
 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

5 Response to "Waar staan die naaimachines toch?"

 1. PeTrA says:
  26 april 2010 om 13:28

  En anders de machines buiten op tafel :D
  Goed dat je weer aan de gang gaat! ;)

  groetjes.. Petra

 2. A Colourful Life says:
  26 april 2010 om 15:33

  @ petra

  Ik heb 2 weken terug een week geschilderd binnen en dingen afgemaakt. Sterre was logeren bij opa en oma. Dus ik kon even flink rigoreus te werk gaan.
  Eindelijk begint de finishing touch te komen met het huis. En dat is wel erg fijn. Dat is het leukste ook. De kleine decoratieve dingen toevoegen. Dus ik verwacht zeker dat de machines wel weer langzamerhand nu dan echt op tafel gaan komen. De creativiteit zal zeker op gang komen.

 3. mama'ritha says:
  26 april 2010 om 22:04

  Prachtige kleuren bij jou in de tuin. En die naaimachine op je tuintafel zetten, wat PeTra zegt ,is geen gek idee.

 4. Collie-Collie says:
  26 april 2010 om 23:19

  Je hebt zovéél ideetjes! Heerlijk, snel beginnen maar, want ik ben nieuwsgierig wat je allemaal van plan bent. En geen zin in shirts, koop leuke shirtjes bij de HEMA, jij hebt toch een borduurmachine? Dan kan je ze helemaal in stijl maken bij het rokje of jurkje!!

  Enne, waarom ga je niet lekker buiten naaien!! Doe ik ook als ik kleding maak voor mezelf of de kids. Werkt lekker hoor, is het zonnetje te heet onder de parasol....

  Groetjes, Collie

 5. Mariette says:
  29 april 2010 om 01:59

  Je hebt in ieder geval ideeën genoeg! Komt vast helemaal goed!

  Groetjes, Mariëtte