Sinterklaas en de pieten in de kroonpassage!

Vorige week waren we bij Palazzo in lelystad om naar de sint en de pieten te gaan en pepernootjes te maken. ( http://acolourfullifezomer2009.blogspot.com/2009/11/sinterklaas-en-pieten-bij-palazzo.html) Vandaag waren Sinterklaas en de pieten in de kroonpassage! Dus wij gingen natuurlijk weer gezellig even met de bus naar het centrum. Dit keer heb ik mooie foto's van Sterre gemaakt met de pieten en Sinterklaas. Ze was al ietsje minder verlegen...missie geslaagd dus ;-)
En mama mocht zelfs ook even op de foto met Sterre en de hoofdpiet!  Sterre heeft flink gebabbeld met de hoofdpiet. Geen idee waarover want ik kon het zelf niet verstaan van een afstandje haha. In ieder geval is de hoofdpiet nu Sterre's nieuwe favoriet. Vorige week was dat namelijk de bakpiet ;-)
Sinterklaas had wel gezien dat mama aan het roken was buiten...en dat vond de sint niet zo leuk. Als het aan de sint lag moest mama daar maar eens mee stoppen! En als het aan mij lag ook, maar helaas is het niet zo simpel ... 
Maar het was weer een echt snoepfeest. De kinderen mochten bij de bakpiet speculaaspoppen versieren met snoepjes. Dat waren grote speculaasjes kan ik je vertellen. En Sterre heeft bijna de hele pop opgesnoept...ehm ja en buiten dat haar zakken ook nog even volgeladen met pepernoten meerdere malen. Haar zakken waren leeg toen we thuiskwamen ;-)

Hieronder de foto's (Als je ze aanklikt krijg je een iets scherpere versie, Blogger maakt ze af en toe wat wazig):


Ik heb echt een rokje aan hoor!  Geen goede houding voor een korte rok haha!


 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

4 Response to "Sinterklaas en de pieten in de kroonpassage!"

 1. Julaba says:
  28 november 2009 om 12:30

  ha, ha die foto op de arm van Sinterklaas is leuk zeg! Heel grappig zo'n enorme man met mijter en een klein meisje op zijn arm. Ook wel heel lief!

 2. Collie-Collie says:
  28 november 2009 om 13:31

  Ze heeft héérlijk genoten zo te zien op de foto's. En vooral ook héérlijk gesnoept! Bridget durfde vandaag ook zelf een tekening aan de Sint te geven en een handje. Dit was haar eerste keer zonder de steun van groter broer en grote zus. Dus ik was wel trots op haar. De pepernoten bracht ze allemaal naar papa, en die vond dat helemaal niet erg, hahaha!!

  Groetjes, Collie

 3. Inge says:
  29 november 2009 om 10:31

  Stoer hoor, Sterre op de arm van Sinterklaas.
  En dat snoepen, ach het is maar een keer per jaar Sinterklaas....

 4. Nele says:
  30 november 2009 om 11:56

  prachtig toch! mooie foto's,eens ze 3 à 4 jaar zijn hebben ze het zo echt goed te pakken dat je er zelf weer zou in geloven. Hier is de Sint ook aangekomen zaterdag, Rune mocht hem een handje geven en dat vond ze zo fijn. Nu hij eindelijk in de stad is gaat het volgens haar niet lang meer duren eer hij over ons dak loopt (-; en speelgoed en snoepjes brengt