Dip en dap, Bibaboerderij, Plop gaat trouwen...

Zondag aanstaande gaan we naar de voorstelling van "Kabouter Plop gaat trouwen"
En ik heb al weer helemaal zin om naar het theater te gaan!

Afgelopen woensdag zijn we naar de Bibaboerderij geweest! Dat was erg leuk! Jammer dat niet alle figuren meededen alleen. Bibi en Bart natuurlijk en verder Kiekeboekoe ,Bibabig en de vogelverschrikker. En tussendoor jawel..ook nog Bibabanaan en Pipapeer! En we zaten helemaal vooraan op de eerste rij in het midden! Superplek! Alle leuke liedjes werden gedaan en de pakken waren exact zoals op TV. Heel erg mooi gedaan. Kiekeboekoe was de allergrappigste haha. Die kwam al met "kiekeboe!!", als eerste op toneel hihi.En op het eind stiekem toen we dachten dat het af was en de gordijnen dicht gingen nog een toegift van peer en banaan die besloten dat we met zijn allen met alle personages hihahinkelen nog even moesten doen!
Drukke woensdag overigens...eerst school, toen zwemles...toen voorlezen in de bieb en hapje in de stad...en toen "de Bibaboerderij". Als afsluiter zijn we bij het pannenkoekenhuis geweest.
Zie de foto's. Heerlijk dagje!


Op 19 december zijn we naar dip en dap geweest. Ik vond dat heel erg leuk gedaan.En Sterre vond het geweldig dat ze echt waren! Helaas mag je nooit foto's maken dus ik had mijn toestel ook maar niet meegenomen. Beetje jammer want na de voorstellingen kwamen ze in de foyer en mochten de kinderen op schoot op de foto. En ik had mijn toestel niet bij me :-( Nou ja ik heb nog wel foto's van de show online kunnen vinden!


 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Response to "Dip en dap, Bibaboerderij, Plop gaat trouwen..."

 1. PeTrA says:
  17 januari 2011 om 13:44

  Zooo leuk allemaal maar ik mis je creaties hier.. vind het echt jammer dat je er niks meer mee doet. Sterre is nu nog "klein"... nu kun je je nog heerlijk uitleven met stofjes en lintjes.. rokjes en jurkjes.. als ze straks groter is wil ze dat niet meer geloof me!

  (Heb ik je alweer overgehaald?)

  groetjes ;-))

 2. tv vanavond says:
  3 oktober 2011 om 04:57

  the cartoon character is so enjoyable in us colorful life.........